Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Sportens livesatsningar under veckan

Dubbla matcher väntar för både VIK Hockey och VSK Bandy den här veckan.
Här hittar ni matcherna ni kan följa med Sporten live från under veckan.

Annons

ONSDAG

Hockeyettan västra, herrar: Borlänge–VIK Hockey, 19.00: Gulsvart hoppas på att kunna hålla i sin serieledning när man gästar ett Borlänge som slåss för att ta sig till allettan. Vi finns på plats och liverapporterar i text.

Elitserien, bandy, herrar: VSK Bandy–Tellus, 19.00: Mesta Mästarna har haft en fin inledning på säsongen, och jagar en ny tvåpoängare när tabellnian Tellus kommer på besök. Vi liverapporterar från ABB Arena.

FREDAG

Hockeyettan västra, herrar: VIK Hockey–Enköping, 19.00: Som så många gånger under denna höst väntar på fredagen ett grannmöte för VIK Hockey, när Enköping kommer på besök. Matchen liverapporteras i text.

Elitserien, bandy, herrar: Vänersborg–VSK Bandy, 19.00: Det är tätt på given i elitserien för VSK i veckan. På fredagen hoppar man på bussen till Vänersborg, och den som inte är på plats kan följa liverapporteringen från matchen.

NOTERA: Detta är livesatsningarna som Sporten i dagsläget kan utlova den kommande veckan. Fler liverapporteringar och livesändningar kan tillkomma.

Mer läsning

Annons