Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hör låten som taggade Kalinovic till seger

Han knockade Sergej Malcevs och vann sin åttonde proffsseger. Nu kan vlt.se spela upp den specialskrivna introlåten från fajten på Göta Källare.
- Kul grej och den representerade Västerås, säger Benjamin Kalinovic.

Annons

Lettländaren Malcevs var chanslös i lördags.

BK Rapid-stjärnan "Benja" sänkte honom till golvet redan i första ronden - sedan valde Malcevs tränare att kasta in handduken i andra.

Seger på teknisk knockout för Kalinovic vars intro till fajten var en specialskriven låt från två vänner, Matthews Green och Kaka Byn Block (Kartellen).

- Cool låt. Riktigt kul att de hade gjort den och att den representerade Västerås, säger Benja.

Vad tänker du om fajten i efterhand?

- Nu börjar jag känna mig nöjd. Jag hade väntat mig ett jäkla krig, jag trodde verkligen att den här killen skulle fajtas. Men jag fick in en bra träff i huvudet tidigt, och han blev nog skraj efter det. Han tyckte inte att det var så roligt då. Jag är glad att han inte blev skadad, för det är inte meningen med den här sporten. Sen är det så klart skönt att jag vann.

Vad händer nu?

- Först blir det vila, sedan bröllopsresa till Thailand. Sedan är det 2014 som gäller. Vi håller på och planerar för fullt, men jag kan inte säga så mycket mer. Jag ska i alla fall upp i antalet ronder. Jag behöver gå några fajter på sex ronder, några på åtta, några på tio och sedan på 12. Och jag är tränad för 12.

Är du redo att gå upp mot de bästa i världen?

- Absolut. Jag är redo för vad som helst. Det handlar bara om att gå fler fajter över fler ronder.

Mer läsning