Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en skada för Rönnby

Här är nästa nyckelspelare i Rönnby som är skadad. Sara Stålberg gjorde illa knät mot Tjeckien.
– Jag har aldrig varit med om något värre, säger landslagsforwarden.

Annons

Svenska mästarna i innebandy har en sanslös otur när det gäller skador. Forwarden Sanna Tuominen och backen Katarina Tuominen har båda svåra knäskador och riskerar att bli borta resten av säsongen. Och landslagscentern Malin Hansen dras med ryggproblem.

På söndagen tvingades man lägga till ytterligare ett namn på listan. Sara Stålberg gjorde illa knät i den sista matchen mot Tjeckien i Euro Floorball Tour.

– Jag skulle jobba hem efter ett anfall och när jag vände mig om för att springa hoppade knät ur led men som tur var så hoppade det tillbaka igen, säger Sara Stålberg.

Och fortsätter.

– Det var riktigt obehagligt. Jag har aldrig varit med om något värre. Det kändes som att man inte hade något ben precis när knät hoppade ur, säger Stålberg som tvingades bryta matchen direkt.

Rönnbyforwarden hade ändå tur i oturen och fick ett litet positivt besked av landslagets sjukgymnast.

– Tack vare att knät hoppade tillbaka av sig självt så har det förhoppningsvis inte tagit så mycket skada. Nu har jag haft knät lindat i två timmar och vi ska undersöka det igen innan jag lägger mig.

Har du mycket ont?

– Nej, faktiskt nästan ingenting. Det är mer en obehaglig känsla. Det känns konstigt att vara skadad, jag har ju aldrig varit det förut. De säger att jag inte får stödja på knät men jag har ju aldrig haltat förut så jag får väl ta hjälp av innebandyklubban som krycka.

Hur länge tror du att du blir borta?

– Det är omöjligt att säga. Det verkar dock inte vara en så allvarlig skada och jag kan nog träna upp knät snabbt.

Mer läsning

Annons