Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rönnby värvar superduo

Tvillingparet Hanna och Frida Lindgren har öst in 80 poäng på 15 matcher för Köping i division 1. I dag blev duon klar för Rönnby Tigers.
- Jättespännande värvningar, säger tränaren Johan Kökeritz.

Annons
Hanna och Frida Lindgren

Ni kanske känner igen namnen som två duktiga fotbollsspelare.

Men Hanna och Frida Lindgren är minst lika bra på innebandyplanen.

Tvillingduon har öst in fenomenala 80 poäng på 15 matcher för Köping i division 1 västra.

Och nu förstärker duon Rönnby Tigers - och gör debut i elitserien.

- Det är två jättespännande värvningar. Som du säger själv har de gjort 80 poäng tillsammans och kan de göra 1-2 mål för oss per match ser det ju ... väldigt bra ut. Men jag har personligen inga krav att de ska gå in och göra massa poäng, säger Kökeritz.

Han fortsätter:

- De kommer in och breddar vår trupp vilket gör att vi kan gå på tre femmor för första gången på väldigt länge. De har bra fysik och kan stressa högt upp i planen. Sen återstår det att se hur de lyckas i elitserien, det är alltid ett oprövat kort när man kommer från division 1.

Eftersom Köping inte längre har någon möjlighet att nå elitseriekval släpper klubben tvillingarna till Tigers på lån säsongen ut.

Är de aktuella för er nästa säsong om det går bra?

- Det är jättekul att det går att samarbeta med klubbarna i länet, men spelarna tillhör Köping och vi har inga baktankar med det här. De spelar med oss resten av säsongen sen går de tillbaka till Köping, säger "Köcke".

Mer läsning

Annons