Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bonusmaterial: höjdpunkter från matchen

Missade du stjärnmötet, eller är du sugen på extramaterial? Då ska du titta hit. VLT.se listar höjdpunkterna från matchen!

Annons
BÄST I VIK. NHL-proffset Erik Ersberg briljerade i sin comeback i Gulsvart.

Erik Ersberg. Det känns smått osannolikt att "Ersa" som 18-åring för prick tio år sedan vaktade målet för Gulsvart i gärdsgårdsserien division 2. I kväll kom NHL-keepern hem och visade att plockhandsken fortfarande nyper det mesta som fyras iväg mot den. Ersberg var VIK:s bästa spelare trots att han bara spelade halva matchen.

Bröderna Sedin. Det är en fröjd för ögat att se NHL:s MVP lira tillsammans med brorsan Daniel. De slår passningar som de flesta andra inte ens tror är möjliga.

Mikael Backlund. Nästa NHL-lån. "Mickis" fick aldrig spela en ledarroll under sin tid i VIK. Ikväll fick han chansen i förstafemman tillsammans med Niklas Persson och Patrik Juhlin. Då var Mickis grym. Calgary har sagt att de vill satsa på Backlund i år - jag förstår dem. Spelade fram till tre av gulsvarts fem mål och borde gjort ett eller två själv.

Patrik Juhlin. "Gubben" snörade på sig rören igen - och gjorde precis som han brukar. Mål.

Magnus Pääjärvi-Svensson. Gudabenådad skridskoåkare. Rundade VIK-backarna som koner när han trampade loss på sin kanst.

Jonas Emmerdahl. En ny VIK-talang som kommit upp i A-laget. Har fin skridskoåkning och ett bra spelsinne. Följde med mycket i offensiven och kan han bygga på sig ett gäng kilo muskler till så att skottet blir hårdare kan han spela en nyckelroll i VIK inom ett par år.

Viktor Mårtensson. Måste hålla med Foppa och Johan Tornberg. Det är en uppvisningsmatch och då åker man inte runt och söker bråk. Stjärnorna ställer upp för välgörenhet och det tackar man inte för genom att riskera att skada dem. Mårtensson har en osvensk spelstil och är en skön snubbe utanför isen - men som Tornberg sa: "Det gäller att välja sina lägen". Borlängevärvningen visade däremot återigen med sin skridskoåkning och energi att han säkerligen kan nypa en plats i VIK i vinter.

Dennis Rasmussen. Smällde upp en handledare rätt i krysset. Henrik Sedin var framme och gratulerade till målet efteråt.

Mats Zuccarello-Aasen. Ersberg var fenomenal i mål - men hade inte en chans när Zuccarello trampade sig ren från mittzon. Norrmannens vickade på kroppen, lyfte benet och avslutade med en till kroppsfint och la pucken i öppet mål. Matchens snyggaste mål tillsammans med Rasmussens.

Mer läsning

Annons