Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sura torskade med en puck

Med 30 sekunder kvar av matchen slog Sura:s Robert Johansson till och tvingade mötet med Hedemora SK till förlängning. Trots det blev det förlust med 3-4.

Annons
Trots att Sura Blue Hammers satte första pucken genom Erik Fhürong blev det förlust i mötet med Hedemora.

Mötet mellan Sura Blue Hammers och Hedemora SK blev en tät tillställning.

Surahammar tog ledningen i första perioden men gästerna kvitterade bara minuterna senare då Hedemoras Petter Mattsson drev in pucken bakom Daniel Odehag i Sura-kassen.

I andra perioden var det åter igen Blue Hammers som greppade taget om ledningen genom Patric Ålebo i spel fem mot fem. Men innan det var dags för periodvila så visade tavlan på 2-2 då Hedemora kvitterat genom Ola Nordin.

Resultatet stod sig ända tills det var fyra minuter kvar av matchen då gästande Hedemora fick utdelning och gick upp i ledning genom Andreé Erikssons 2-3 mål. Surahammar gav sig inte och med en minut kvar av ordinarie speltid lämnade Daniel Odehag sura-målet. Något som bara sekunder senare skulle ge resultat då Robert Johansson räddade kvar Sura i matchen genom att kvittera till 3-3.

I förlängningen visade det sig dock att Hedemora var det starkare laget. Fem minuter in i fjärde perioden klippte Hedemoras Ola Nordin till för andra gången, och säkrade därmed en uddamålsseger för det gästande dala-laget.

Matchfakta

Sura Blue Hammers- Hedemora SK

3-4 (1-1, 1-1, 1-1, 0-1)

Mål Sura: 1-0 . Fhürong, Erik ,10:59,  2-1 Ålebo, Patric, 24:32,  3-3 , Johansson, Robert, 59:30.

Mer läsning

Annons