Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lindelöf om att ha Zlatan i United: "Fantastiskt för mig att ha Zlatan här"

Den första tiden som Victor Nilsson Lindelöf spenderat i Manchester United har han gång på gång sågats av brittisk press. Nu hyllar han svenske lagkamraten Zlatan Ibrahimovic för stödet under de första månaderna.
– Det är alltid skönt att ha en vän från Sverige och det är fantastiskt för mig att ha Zlatan här, säger Lindelöf till Manchester Uniteds hemsida.

Annons
Bild: TT/Montage

En tung start för Victor Nilsson Lindelöf, där stora sågen har varit framme många gånger från brittiska medier. Västeråsaren har fått utstå hårda ord i medierna, där han gång på gång ifrågasatts.

Efter helgens match mot Brighton lät det annorlunda. Lindelöf hyllades för sin insats i 1–0-matchen, både i medier och av lagkamrater.

Själv gick han även då ut och hyllade Zlatan som spelare, men nu är det människan Zlatan som Victor Nilsson Lindelöf lyfter fram.

– Det är alltid skönt att ha en vän från Sverige och det är fantastiskt för mig att ha Zlatan här. Jag spelade ju lite med honom i landslaget, men det är annorlunda här eftersom vi träffas varje dag. Han är en väldigt bra kille och han hjälper mig med mycket, säger Nilsson Lindelöf till Manchester Uniteds hemsida.

Under tisdagens match mot Watford får Nilsson Lindelöf chansen igen, då han finns med från start.

Läs också: Lindelöf hyllas av lagkamraten: "Han stod för en bra insats och tacklingen var grym"

Läs också: Lindelöfs ord efter sköna segern – hyllar Zlatan: "Visar att han är en fantastisk spelare"

Läs också: Fin insats av Lindelöf när Manchester United vann: "Kan vara en av de som får högst betyg"

För Plus-kunder: Exakta beloppet avslöjat i Benficarapport – så många miljoner fick VSK för Viggeaffären

För Plus-kunder: Så blev Vigge världsback i Manchester United – vägen från Råby IP till Old Trafford: "Jag tänkte shit, var är jag?"

Mer läsning

Annons