Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Östblom på väg tillbaka

VSK är nära att värva tillbaka Johan Östblom från Hammarby. – Jag pratar med VSK så det är väldigt intressant, säger Östblom.

Annons

Mittfältaren/halven lämnade VSK för Hammarby 2008 och han tog SM-guld med Bajen för två år sedan. Men nu ser det alltså ut som om 30-åringen vänder tillbaka till Västerås. Han är dock sparsam med kommentarer när VLT når honom på mobilen.

– VSK är ett bra alternativ men det är mycket som ska klaffa med jobb och annat, säger han.

Östblom bor med flickvännen i Stockholm och tanken är att flytta tillbaka till Västerås.

– Vi söker en helshetslösning, det är inte bara för mig det ska funka, säger han.

Enligt vad VLT erfar är också Sandviken med i kulisserna.

När bestämmer du dig?

– Det kan säkert hända något senare i veckan.

Grönvitts sportchef, Michael Carlsson, har stora förhoppningar om att få Östbloms underskrift:– Jag hoppas och tror att det löser sig, vi är nära.

På vilken position tänker ni Östblom?

– Johan kan spela på flera platser och vi vet att han passar in i gruppen. En spelare som vi vet kommer att ha bra driv både i träning och på match, säger Carlsson.

Östblom blir om det går i lås den tredje mittfältaren/halven som VSK värvar. Och det kan bli fler. I nästa vecka träffar ledningen Hammarbys Robin Sundin. Som VLT tidigare rapporterat har parterna träffats förut. Det är för övrigt flera klubbar som är intresserade av Sundin; Sandviken, Villa och Vänersborg.

– Vi får se vad det landar i, det finns inte så många lediga spelare och det är huggsexa om dem som finns, säger Carlsson.Anders Öhlin

Mer läsning

Annons