Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SSK-pojkar äntligen segrare

Många försök och fina placeringar. Men för första gången blev Skiljebos pojkar 02 vinnare i en av Stockholms finare fotbollscuper, Bajen Indoor.

Annons
P02-VINNARNA. Överst från vänster: Dennis Collander, Ludvig Borsos, Few Phisetrit, Wille Stenlund, Gustav Fahlström. Nedre från vänster: Elias Jirlind, Gustav Evensson, Simon Nerin, Daniel Svensson. Ledare (ej på bild): Jimmy Andersson, Magnus Nerin.

Som brukligt var det många erkänt duktiga fotbollslag med i turneringen: Hammarby, Brommapojkarna, IK Frej och Athletic FC för att nämna några.

Just AFC inledde Skiljebo med att besegra, 3-0. Därefter spelade de 0-0 mot BP.

I den tredje och sista gruppspelsmatchen besegrades IFK Stocksund med 1-0.

- Vi stod som gruppsegrare utan att imponera. Spelet blev dock bättre under turneringens gång, säger ledarteamet och fortsätter:

- Vi spelar fortfarande för mycket "utomhusfotboll" för att kunna utmana de bästa inomhus. Vi är dock väldigt tuffa att möta. Alla jobbar mycket hårt för varandra och säljer sig dyrt.

I semifinalen ställdes Skiljebo mot Segeltorp. Skiljebo tryckte på hela matchen, men fick se sig själva hamna i 0-1-underläge. Den massiva pressen gav till slut utdelning, med mål under ordinarie tid och avgörande i golden goal.

Något överraskande tog sig IFK Stocksund till final efter att ha slagit Hammarby i den andra semifinalen.

Stocksund tog ledningen i finalen. Men återigen visade SSK-pojkarna moral och när finalen var över stod de som segrare med 3-1.

Mer läsning

Annons