Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tappade mot serieledaren

Uddamålsförlust hemma mot serieledande Frej.– Surt. Vi var väl så bra som dem, säger mittbacken Robert Medvegy efter 0–1.

Annons

Matchen på Swedbank Park avgjordes redan i nionde minuten. William Celsing nickade in en hörna på första stolpen.

Det såg enkelt ut?

– Vet inte vem som missade markeringen, men det är skitsamma. Typiskt att en tight match avgörs på en hörna, säger Medvegy.

Frej var det bättre laget i första halvlek. VSK hade svårt att få tryck.

Grönvitt skapade fler lägen i andra halvlek men å andra sidan hade Frej bollen i ribban och i stolpen via Daniel Svenssons händer. Svensson räddade också en straff.

– Tycker att vi kunde ha gjort både ett och två mål. Säger inte att vi radade upp chanser men vi skapade bra lägen gen. Det var faktiskt serieledaren vi stod upp bra mot och det är Frej som ska vara missnöjda med matchen, säger försvararen.

Domaren Adnan Jukic tappade kontrollen i slutet efter att VSK-tränaren Ramin Kiani visats upp på läktaren. Kiani visade känslor när VSK gick miste om en till synes solklar hörna.

– Frej fick oss dit de ville när de maskade på slutet. Det borde ha varit minst fyra minuter längre tilläggstid, (det var sex minuter långt redan) men han tappade det där. Men vi ska ändå klara av att hålla oss kalla, säger Medvegy.

Mer läsning