Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tränarnas vad – vem får bjuda?

SSK har säkrat kontraktet – och skuggar konkurrenten VIK. Nu är frågan vilken av lagens tränare som får bjuda på middag?  – Allt fokus ligger på att komma före VIK, då får Giesecke bjuda, säger SSK-tränaren Hans ”Hansken” Johansson.

Annons
Hans Hansken Johansson.

Efter att ha blivit nollat i två raka matcher hittade Skiljebo målet igen i lördagens hemmamatch mot bottenlaget Rotebro. SSK ledde med 2–0 i halvtid och i den andra halvleken öste man på och gjorde ytterligare två mål – men det kunde ha blivit betydligt fler, enligt Hansken.

– Absolut. Vi hade bra många lägen och Rotebrospelarna var stundtals ganska griniga när vi skapade så mycket. Vi gjorde en kanonmatch.

Och efter tre-poängaren har nu SSK säkrat division 2-kontraktet med två omgångar kvar.

– Det känns riktigt bra. Vi hade verkligen inte velat bli indragna i något kval. Nu kan vi blicka uppåt i stället och försöka ta oss förbi VIK. Vi knappade ju in eftersom de förlorade, säger Hansken.

Endast två poäng skiljer mellan lagen. Och för tränarna Hansken Johansson och Fredrik Giesecke ligger det mer i potten än bara äran. Den sämste tränaren av de två blir skyldig den andre en middag.

– Vi slog vad om det när jag tog över Skiljebo. En kul grej och nu ska vi göra allt vi kan för att komma före VIK. Jag har ingen lust att bjuda Giesecke på middag, säger Hansken.

Mer läsning

Annons