Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stålberg tillbaka i landslaget igen

För ett år sedan slet Rönnbys Sara Stålberg av korsbandet under Euro Floorball Tour med landslaget. Nu är hon tillbaka i landslaget igen för att spela samma turnering. – Jag är jätteglad, säger hon.

Sara Stålberg har börjat säsongen i Rönnby bra efter att ha kommit tillbaka efter sin knäskada. Sju poäng har det blivit för 31-åringen.

I går blev det även officiellt att hon, tillsammans med lagkompisarna Hanna Pettersson, Sanna Scheer och Karolina Widar blivit uttagna i den trupp som ska representera Sverige i Euro Floorball Tour i Finland 4–6 november.

– Det känns jättekul och jag blev verkligen jätteglad när jag fick reda på det. Mitt mål med den här säsongen har varit att komma tillbaka till samma nivå som innan skadan och det här är ett bra kvitto på att jag är på väg, säger Sara Stålberg.

Stålberg berättar att hennes knä nu är helt återställt men att hon fortfarande rehabiliteringstränar en gång i veckan för att skadan inte ska gå upp igen.

I mitten av november ska förbundskaptenen Jan-Erik Vaara ta ut sin VM-trupp och sannolikt blir det samma trupp som till EFT, minus två spelare.

– Jag har inte ens reflekterat över VM än, jag är bara så glad över detta. Men självklart ska jag åka till Finland nu och visa att jag vill vara med hela vägen. Samtisigt så är det så tuff konkurrens i Sverige när det gäller innebandy så det blir tufft, säger Stålberg.