Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ställ dina frågor om sex, hälsa och relationer till VLT:s expertpanel – självklart får du vara anonym

 
Expertpanelen svarar
Visa alla artiklar

Många ungdomar lider av oro, stress och ångest. Vad kan man göra för att må bättre? Via VLT:s frågespalt kan du ställa frågor som känns jobbiga att ställa öga mot öga. Du får givetvis vara anonym.

Anmäl text- och faktafel

Hur gör jag för att lindra min ångest inför skolan? Hur vet jag om jag fått en könssjukdom? Är det okej att min dotter sover över hos sin pojkvän? Tonårstiden kan vara besvärlig – både för tonåringen och föräldrarna. Har du en fundering som känns obekväm att ställa öga mot öga kan du ställa den anonymt till en expertpanel från Ungdomsmottagningen i Västerås som är kunniga inom olika ämnen. Du får givetvis vara anonym.

Målgruppen är ungdomar mellan 13 och 23 år och deras anhöriga.

Har du också en fråga du vill ställa till experterna på Ungdomsmottagningen?

Välkommen att fylla i formuläret nedan, mejla den till [email protected] eller skriva brev till VLT, Box 3, 721 03 Västerås. Självklart går det bra att vara anonym, men lägg gärna till din ålder.

(Klicka här om du får något problem med formuläret.)

Ett urval av de inkomna frågorna kommer att besvaras av kuratorerna och barnmorskorna på Ungdomsmottagningen i Västerås och publiceras i VLT.