Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnmålvakten: ”Vi är inte nöjda än”

Giganternas trupper är späckade av landslagsspelare. Tidernas SM-final kan börja. Här är Hanna Petterssons dagbok från kvällen innan dramat.

Vi samlades kvart i 11 vid K-borg – och det var ovanligt mycket packning. Alice hade en hel väska med bara skor.

Sen åkte vi till Globen och checkade in på hotellet. Jag bor med Sara och Karro.

Vi var på en presskonferens som var som ett innebandyjippo. Köcke och Karro svarade på frågor och gjorde det bra. IKSU:s tränare var kaxigare och verkade trivas med att vara favorit. Det har inte vi något emot.

Tillbaka på hotellet plåtades vi inför lineupen, och hittade en mjukglassautomat som vi hängde vid. När Wickan var där stannade inte maskinen utan det bara fortsatte att rinna glass.

Vi har käkat på vår guldrestaurant La Cucharacha. Det var lika gott som förra gången, de serverade tapasrätter och vi hade en trevlig kväll. De spelade sambamusik och då passade tvillingarna Lindgren och Wickan på att dansa lite.

När vi skulle tillbaka bevisade vi att vi inte är så rutinerade på tunnelbaneåkning och hoppade på fel t-bana. Hade vi inte kommit på det hade vi hamnat i Skarpnäck och det är ju lite fel.

Känslan är lite annorlunda den här gången. Självklart känns det jättestort och roligt att vara här – men vi tre på rummet är inte nöjda än. Vi har upplevt det här en gång förut och är inte nöjda förrän vi har vunnit.

HANNA PETTERSSON

Berättat för Kevin Johansson