Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stod p-vakten och lurpassade mitt i natten?

Annons

Den 13 oktober parkerade jag bilen på en gästparkering, Gunnilbogatan 28A, där vi bor. Klockan var 02.00, det vill säga mitt i natten. Det spöregnade ute och jag kom med fullastad bil från Kroatien. På baksätet i bilen låg min frus tavlor som jag inte vågade lämna i bilen över natten.

Meningen var att köra fram till porten och lasta av tavlorna så de inte skulle bli skadade av regnet. Men där fanns ett hinder, en grind, och nyckeln till grinden fanns i tvättstugan, porten bredvid vår ingång. Jag lämnade snabbt bilen på gästparkeringen, vilken står närmast grinden, och gick för att hämta nyckeln.

När jag kom tillbaka, satt det en parkeringsbot på 400 kr. Jag trodde inte mina ögon! Det kunde inte ha varit mer än fem minuter jag var borta. Det kändes som någon stod bakom hörnan och väntade på sitt tillfälle!

Vilka är det som anlitar p-vakter att kontrollera gästparkeringar efter midnatt? Vad är det för människor som springer ärenden utan att använda sitt huvud? De skyllde på att det inte fanns gästparkeringskort synligt! Man hade självklart förstått om det hände på morgonen eller på dagen. Det är mycket sjukt samhälle vi lever i och ett mycket smutsigt sätt av samhället att tjäna pengar!

En fattig pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare