Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stoppa brottsligheten i Västerås

Ledsen att säga men tyvärr händer det otroligt mycket skit i hela Västerås just nu. Visst är det mycket bilbränder på Bäckby som kostar en hel del och förstör för många. Har vuxit upp på den sidan av stan och även idag tycker jag om att vara där, det är fint, närhet till det mesta, fina motionsspår fina grönområden och dagtid en fantastisk gemenskap.

Jag hoppas att det förblir så.

Det man måste få bukt med är den lilla klick som förstör för andra.

Men vill också säga att oavsett vilket centrum jag går igenom så är jag på min vakt, spelar ingen roll om det är Råby, Skallberget, City, Skiljebo eller Hammarby, överallt står det gäng med ungdomar som kan upplevas hotfulla.

Runt om Västerås nästan varje dag är det rån, misshandel, mord och det känns väldigt mycket värre och oroväckande. Visst är bilbränderna för djävliga och jag avskyr dessa handlingar och självklart måste det få ett stopp. Men allt annat som händer i stan måste också få ett slut. Bara det senaste året har det varit fyra-fem mord. Och alla dessa rån, de är ju omöjliga att räkna upp, hur många barn har inte blivit av med sina skoldatorer? Det om något är väl helt djävla sjukt? Eller är bilen viktigare än människorna och anhöriga som drabbas?

Se problem som finns i hela Västerås.

En som ser hela problematiken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare