Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storseger - och nytt i Syrianska

Syrianska IF har mycket att glädjas åt: Seger med 6-1 i träningsmatchen mot Örebro Syrianska, anfallaren Dragomir Draganov har skrivit på - och Mattias Mete nobbar provspel i Finland.

Dragomir Draganov, 29, har skrivit på för Syrianska IF.

– Skönt att få in en sådan rutinerad anfallare. Vi jobbade på att få in honom redan förra säsongen – nu blev det klart, säger sportsligt ansvarige Zeki Turan.

Den före detta VSK-aren Draganov, som senast spelade i Valsta Syrianska, är kontrakterad höstsäsongen ut.

– Ja, sedan tar vi en ny diskussion i oktober, säger Turan.

Så här kommenterar ”Drago” det hela via Syrianskas hemsida;

– Det ska bli hur kul som helst att få komma tillbaka till Västerås och dessutom spela för Syrianska. Det är en riktigt intressant klubb med fantastiska supportrar och jag hoppas och tror att jag kan bidra till att laget gör fina resultat.

Ännu ett glatt besked för Syrianska är att skyttekungen Mattias Mete nobbar provspel i Finland.

– Det stämmer. Mete fick en förfrågan från Finland, men tackade nej. Han koncentrerar sig på att spela vidare hos oss, säger Zeki Turan.

I kväll fick Syrianskas nye tränare Michal Rosenberg en praktstart på sitt fotbollsäventyr i Västerås när Örebro Syrianska besegrades med 6-1 (3-0) i en träningsmatch på Wenströmska.

– Klart att det är roligt att det gick bra och att vi fick göra många mål. Jag är nöjd med resultatet och bitvis nöjd med spelet, säger Rosenberg som testade ett nytt spelsystem – 4-2-3-1.

Syrianskas målskyttar: August Bergman, Menhal Muqdisi, Daniel Fiorini, Sebastian Sallanto, Karwan Safari och Karwan Zarifnejad.