Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storvinnaren hittad – pensionär från Kungsör tog hem miljonerna

Vid fredagens dragning i Eurojackpot tog en vinnare hem 2 902 994 kronor efter en kupong med fem rätt. Vinnaren, som vill vara anonym, visade sig vara pensionär och bosatt i Kungsör

Under lördagen fick Svenska Spels vinnarkommunikatör Victor Kalda tag på den lyckliga vinnaren.

– Fem rätt, det var inte dåligt. Jag rättade Eurojackpotkupongen här på morgonen. Det var tur att jag satt ner när jag rättade, berättar vinnaren som önskar vara anonym, i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Den lycklige vinnaren berättade strax därpå för sin fru om vinstkupongen.

– Jag sa att åt min fru att nu får du komma ut ur duschen och sätt på dig glasögon, det här kommer du inte tro på.

Vinnarraden drogs fram på fredagskvällen. Kupongen var inlämnad på Carinas Kiosk & Spel i Kungsör.

– Jag skulle egentligen spela Lotto men så fick jag för mig att lägga ett spel på Eurojackpot. Fru Fortuna vill mig gott.

Ska du unna dig någonting extra nu?

– Nej, jag vet inte vad det skulle vara. Jag har min fru, barn, barnbarn och barnbarnsbarn så jag hjälper nog dem på något sätt.

– Men det skulle vara fantastiskt att se Färjestad mot Frölunda. Färjestad är laget i mitt hjärta. Det verkar alltid vara fullbokat, men jag skulle vilja få bord i restaurangen, kolla på matchen och äta lite god mat, det vore väldigt fint.