Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stryk väntar när du hamnar i fängelse

 
Bilbränder
Visa alla artiklar

Svar till "Ung kille på Skallberget". Jag har full förståelse att ungdomar kan känna sig bortglömda och uttråkade, så har det alltid varit och så kommer det också vara i framtiden. Ni kan inte kräva lycka och aktivitet dagarna i ända, livet fungerar inte så, ni måste skapa er egen framgång oavsett det gäller familj, aktiviteter, pengar, boende, kläder, hamburgare och så vidare.

Tyvärr avspeglas ditt resonemang på brist på uppfostran, brist på respekt för andra, brist på självrespekt men framför allt så saknar du all form av värdering av rätt och fel. Att tycka synd om sig själv är förlorarens slogan.

Du tycker du har rätt att elda bilar för att straffa Västerås stad, vad då straffa Västerås stad? Du straffar den stackars bilägare vars bil brinner och hela Sveriges försäkringsbransch som tvingas höja premier, så i princip får du hela Sveriges befolkning mot dig.

Ditt agerande är så sjukt fegt och stöds inte av någon medborgare förutom de ungdomar som har samma skeva syn och lever under slogan det är så synd om mig. Tror du verkligen att du kommer få gratis hamburgare för att du eldar upp bilar? Du kommer få fängelse och stryk inne på fängelset, det är inte frågan om du åker dit, det är bara frågan när du åker dit och blir misshandlad på fängelset. Ingen respekterar en feg bilbrännare som tycker synd om sig.

Det är patetiskt att tycka synd om sig själv när du bor i ett land som Sverige som inte har krig och jordbävningar, ren luft och allemansrätt, bra sjukvård, inga smittande epidemier och så vidare. Är det någon som skall tycka synd om sig så är det vi vanliga hederligare medborgare som tvingas leva i samma land som dig och dessutom tvingas försörja dig via bidrag och höjda samhällskostnader.

Thoben

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare