Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SUPERNYHETEN: VLT livesänder alla Rönnbys matcher i SSL

VLT:s livesportsatsning fortsätter:
Vi kommer att sända alla SSL-matcher med Rönnby – med start i höst.
– Det känns helt fantastiskt att vi kan erbjuda våra kunder detta, säger Daniel Nordström, VLT:s chefredaktör och ansvarige utgivare.

NTM-koncernen, Expressen och Bonniers lokala varumärken, där VLT ingår, gör en satsning på livesänd sport.

För oss drog det i gång i söndags när vi sände Skiljebos premiär i division 2.

Nu kommer nästa nyhet i satsningen – och en riktigt häftig grej för VLT:

Världens bästa innebandyliga, Svenska Superligan, kommer att sändas hos NTM, Expressen och Bonniers lokala varumärken de kommande fem (!) säsongerna.

Det innebär att kommande säsong så visar vi alla matcher med Rönnby i SSL.

– Rönnby är ett av Sveriges bästa lag och ett av de mest sevärda lagen i Västerås. Att vi nu gör en tv-satsning på damidrott på högsta nivå känns extra roligt, viktigt och inspirerande, säger Daniel Nordström.

Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News, om satsningen på SSL:

– Wow! Att få äran att sända och jobba med en liga som är världsledande inom sin sport är en dröm som går i uppfyllelse. Samtliga matcher i SSL kommer att sändas på SportExpressen Play (sportexpressenplay.se) medan det på VLT.se går att se alla Rönnbys matcher.

– Vi vill skapa en starkare upplevelse både för att attrahera nya partners och för att nå ut till en ny publik. Expressen, Bonniers lokala mediehus och NTM har visat att de har en tydlig vilja och förutsättningar att möta våra ambitioner. Den nya lösningen stämmer väl överens med våra planer att växa både sportsligt och kommersiellt, säger SSL:s vd Jörgen Lindgren.

Se SportExpressen TV:s sändning om nyheten här: