Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trafikolycka på 66:an mellan Ramnäs och Virsbo – en person till sjukhus

En trafikolycka inträffade vid 17.30-tiden på måndagen mellan Ramnäs och Virsbo på riksväg 66.

Annons
Räddningstjänsten larmades till en trafikolycka mellan Ramnäs och Virsbo på riksväg 66 på måndagskvällen. En person fördes i ambulans till sjukhus.

Föraren av en personbil förlorade av någon anledning kontrollen över sitt fordon och körde i diket och ut på en åker. När räddningstjänsten, ambulans och polis kom till platsen låg bilen på sidan ute på åkern.

Bilisten, en man som var ensam i sitt fordon, satt kvar, bältad, med bland annat sårskador i huvudet Dock vaken och talbar enligt polisen.

Räddningstjänsten bistod ambulanspersonalen med säker uttagning ur fordonet för att inte förvärra eventuella skador, ambulansen transporterade sedan den skadade till sjukhuset i Västerås för vård. Det finns inga närmare uppgifter om hans skador utöver att han slagit sig i huvudet.

Olyckan skedde i norrgående riktning, det är tvåfiligt i riktning norrut vid olycksplatsen, trafiken kunde därför passera under räddningsarbetet, dock med försiktighet.

Enligt information till Trafikverket drog bärgningsarbetet ut på tiden – vägen var fullt framkomlig kring 19.15.

Polisen pratade med den skadade mannen, han berättade att det var mycket halt på platsen och att han därför farit av vägen. Polisen misstänker inte mannen för något brott i samband med olyckan.

Observera att olycksplatsens läge baseras på preliminära uppgifter.

Mer läsning

Annons