Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svänger: Det blir Power Meet

- Vi kommer att se till att det blir ett Power Meet på något sätt, säger evenemangets grundare Kjell Gustafsson som nu går emot sitt tidigare hot om att lägga ned bilträffen.

Han förklarar att han och de andra arrangerörna kommer att göra sitt yttersta för att arrangemanget ska få fira 40-årsjubileum i Västerås nästa år.

Men det är inte säkert att Kjell Gustafsson står vid rodret som tidigare gånger.

– Om inte vi gör Power Meet, kommer vi att göra det i samarbete med en partner som vi anser är kapabel, säger grundaren. Vi kommer att återkomma inom relativt kort med hur det kommer att bli.

Något samarbete med Klas Brink blir det dock inte enligt Power Meet-legendaren.

– Klas Brink får inte ha med det här att göra, säger Kjell Gustafsson.

Som VLT berättat tidigare reagerade han starkt på att Klas Brink gick ut med att han skulle arrangera en bilträff när Kjell Gustafsson hotade med att årets Power Meet också var det sista.

– Han gör som han vill, säger Kjell Gustafsson, men avslöjar att om Västerås stad väljer att samarbeta med Klas Brink flyttar Power Meet från staden.

Om Klas Brinks bilträff också blir av om Power Meet anordnas är i nuläget oklart.

– Jag har inte funderat så mycket på det, säger Klas Brink. Vi får ta det längre fram när vi vet lite mer.

Han poängterar att han inte pratat med Kjell Gustafsson.