Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svartsjuka möjligt motiv bakom knivskärningen

Den person i 20-årsåldern som misstänks ha knivskurit en 18-åring på en krog under natten mot lördagen är fortfarande anhållen. Enligt uppgifter till VLT kan det röra sig om ett svartsjukedrama.

Den misstänkte mannen greps strax efter knivskärningen som inträffade på en krog i centrala Västerås strax före klockan 01 natten till lördagen.

Under lördagsförmiddagen anhölls mannen, som är i 20-årsåldern, misstänkt för mordförsök. Enligt Lisa Mattila, polisinspektör vid utredningsjouren, fortsätter utredningen och mannen är fortsatt anhållen. Brottsrubriceringen har dock ändrats från misstänkt mordförsök till grov misshandel.

Polisen har varit förtegen om vad de inblandade och hörda vittnen har sagt. Anledningen är att det är tidigt i utredningen och att de inte vill att uppgifter som kan påverka vittnen kommer ut.

Enligt uppgifter till VLT rör det sig om ett svartsjukedrama, stämmer det?

– Jag kan inte svara på det heller, säger Lisa Mattila.