Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska IF mot bottenlaget Boden

Syrianska har ett tufft spelschema i norrettan. I morgon väntar Boden på hemmaplan – lagets tredje match på en vecka.

– Det sliter på truppen och därför fick spelarna ledigt från träningen i torsdags, säger assisterande tränaren Yehia Malla (bilden).

Syrianska vann borta mot Forward (2–1) i onsdags. I morgon väntar bottenlaget Boden på Swedbank Park. Ett Boden som överraskande slog Umeå senast.

– Det var en riktigt stark prestation. Boden har bra form så det kommer att bli tufft. Jag hoppas att vi kommer upp i samma nivå som mot Forward, då gjorde vi en riktigt bra prestation, säger Yehia Malla.

Syrianska förlorade vårens möte i Boden med 1–2.

– Då hade vi stora problem på de fasta situationerna och släppte in båda målen efter såna. Sedan hade vi stora problem med avsluten. Det hoppas jag blir bättre den här gången.

Innermittfältarna Samuel Barlay och Boris Ljevar var avstängda mot Forward men är tillbaka i truppen mot Boden.

– Vi har alla spelare tillgängliga och det känns skönt. Nu har vi bra konkurrens och laguttagningen blir ett angenämt problem, säger Yehia Malla.