Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianskatränaren tror på seger

Syrianska är formstarkt och har tre segrar på fyra matcher. I dag väntar en riktigt tuff uppgift – serieledaren Hammarby TFF på bortaplan.

– Det är ett riktigt bra lag men vi har lika stor chans som dem att vinna, säger tränaren Michael Rosenberg.

Syrianska har imponerat efter sommaruppehållet. Laget har tagit nio av tolv poäng och enda plumpen kom mot Sirius (0–2).

Och just därför ser tränaren Michael Rosenberg med tillförsikt fram emot dagens fajt.

– HTFF är ett riktigt bra lag, inget snack om det. Men jag tror att vi har bra chans. Vi är starka just nu, säger Rosenberg.

Hur ska ni göra för att slå HTFF?

– Det är enkelt. Göra ett mål mer än dem, haha. HTFF är väldigt kontringsskickligt med många snabba spelare. Vi ska försöka strypa deras ytor och sedan måste vi ligga riktigt tajt i markeringsspelet, säger Rosenberg.

Och fortsätter:

– Det offensiva spelet är jag inte ett dugg orolig för. Vi har skapat så pass mycket chanser i de senaste matcherna och även gjort en hel del mål. Fast vi måste ändå bli lite mer effektiva i boxen och mer skärpta i avsluten.

I Syrianska är det bara mittfältaren Richard Hurley som saknas på grund av ett uttänjt ledband.

– Det är lite synd, han har varit bra på slutet och ger alltid hundra procent i alla dueller. Han löptränade ganska hårt på träningen i kväll (i går) och jag räknar med att han är tillbaka till nästa match.