Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TB föll i ödesmatchen

Tillberga Bandy lyckades inte vinna mot bottenkollegan Vetlanda och får nu väldigt svårt att ta sig till kvalspel.

Den första halvleken mellan Tillberga bandy och Vetlanda i ABB Arena på söndagen var jämn. Båda lagen hade ett flertal chanser att göra mål men det var inte förrän i den 37 minuten som det första målet kom.Då genom hemmalagets Sebastian Brandt. Vetlanda lyckades dock bara ett par minuter senare båda kvittera och ta ledningen.

I den andra halvleken tog bortalaget Vetlanda över spelet allt mer och Tillberga gjorde en mängd individuella misstag som skulle komma att kosta dem segern. Vetlanda gjorde mål på sina chanser samtidigt sim ett irriterat Tillberga inte gjorde det.

I slutminuterna rann det iväg ordentligt och Vetlanda vann till slut med 6-3 där TB:s övriga målskyttar var Jens Blixt och Jesper Nywertz. Med tre matcher kvar att spela har Tillberga nu fem poäng upp till kvalstrecket.