Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Team Picasso ångar på

Västeråsarna i Körslaget är klara för semifinal. Nu väntar opera och disko.

Det var med skräckblandad förtjusning som Team Picasso tog sig an Evert Taube i lördagens omgång av TV4-programmet. Inte heller hade kören draghjälp av expertkommentatorn Gabriel Forss som tidigare berömt deras sång så mycket. Till följd av askmolnet satt han fast i Portugal och kunde inte vara med.

Men med ett stabilt framförande av Fritiof och Carmencita tog sig Västeråsgänget vidare ännu en gång.

– Det var nästan den roligaste av alla låtar hittills, säger Jennie Blömeke Jonsson, en av medlemmarna.

Niklas Strömstedts kör från Växjö åkte ur och nu återstår bara två motståndare för Team Picasso: Kalle Moraeus Orsakör och Karlstadskören under ledning av bröderna Rongedal.

På söndagen gjorde Marie Picasso och hennes sångare ännu ett framträdande i Gallerian i Västerås som kören till ära smyckats i rosa. Kommunstyrelsens ordförande Elisabeth Unell (m) gratulerade till framgångarna, för säkerhets skull två gånger så att teamet från TV4 fick med det på bild.

Det avslöjades att en av låtarna i nästa program blir Pointer Sisters 80-talshit Jump. Dessutom ska Team Picasso klämma i med ett ännu okänt operastycke.