Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Teknikerna: "Det här är enså kallad totalbrand"

Polisens tekniker har inte hittat några spår efter storbranden där två parhus totalförstördes tidigt på lördagsmorgonen i Tortuna.
Se tv-inslaget

– Allt är så nedbrunnet att det är svårt att hitta något. Det här är en så kallad totalbrand. All el är till exempel totalförstörd, så vi har inte mycket att gå på, säger Eva Kjellström, kriminaltekniker som var på plats under måndagen.

Det finns obekräftade uppgifter på att branden startade i mitten av huslängan.

Trots att det är över två dagar sedan branden härjade har polisen inte hört några vittnen. De drabbade husägarna har heller inte hörts mer än under natten, när de var chockade.

– Vi vet väldigt lite. Det har varit bristfällig informaton om det här redan från början, det har inte funnits resurser under helgen. Förhoppningsvis kommer vi kunna komma igång med att höra vittnen i grannskapet så snart som möjligt, säger Eva Kjellström.