Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till minne – Berit Lundqvist

Berit Lundqvist, Västerås, har avlidit i en ålder av 57 år.

Berit föddes och levde sina första år i Sala. Efter några år i Bollnäs flyttade hon till Köping 1967, där hon sedan växte upp. Från 1981 har hon varit bosatt i Västerås.

Berit gifte sig med Olle, de fick tillsammans två döttrar och levde under många år familjeliv i Barkarö innan de för åtta år sedan flyttade till Jakobsbergsplatsen.

I sitt yrkesliv har Berit arbetat i administrativa tjänster, under många år på Idébild i Hallstahammar och efter ett mellanspel på TBV arbetade hon sedan 2001 på studieförbundet Bilda. Vid sidan av yrkeslivet har hon varit ideellt engagerad i Kristiansborgskyrkan och senare Ansgarskyrkan men också haft ett socialt engagemang som kontaktperson.

Berit lämnar ett stort tomrum efter sig när hon nu alltför tidigt fått lämna den här världen. I familjen och vänkretsen minns vi Berit som en varm, generös och omtänksam person som sällan hade långt till skratt. Av henne kände man sig sedd och uppskattad.

Berit efterlämnar maken Olle och döttrarna Sara och Lisa med respektive. Sorgen delas med släkt, många vänner, arbetskamrater och församlingen i Ansgarskyrkan.

Mångårige vännen Tomas Stenström