Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tränarduon lämnar Sura – nu tar ikonen över i båset

Joakim Lundholm och Conny Grundström lämnar sina tränarroller i Surahammar.
Ersätter gör nu ikonen Jarno Pikkarainen.
– Föreningen hade en förhoppning om att både Joakim Lundholm och Conny Grundström med stödet från Jarno Pikkarainen skulle kunna tanka ny energi, säger Mattias Forsberg, vice ordförande i klubben.

Efter tre år i tränarrollerna lämnar nu Joakim Lundholm och Conny Grundström Surahammar.

Elva matcher in i serien ligger Sura sist på fyra inspelade poäng och har bara vunnit en av elva matcher.

Och nu lämnar alltså duon Lundholm-Grundström klubben.

– Vi har fått jobba stenhårt varje dag för att försöka ta nästa kliv både som förening och som lag, och vi har definitivt tagit stora steg framåt men det behövs så mycket mer. Jag känner efter ett par tunga säsonger där vi lyckats kvala oss kvar i hockeyettan att jag är på väg att brinna ut, säger Joakim Lundholm till klubbens hemsida.

I förra veckan anslöt klubblegendaren Jarno Pikkarainen som stöd för tränarduon, och det blir nu Pikkarainen som tar över rollen som huvudtränare och han gör debut i rollen på söndag när Skövde gästar Surahallen.

– Föreningen hade en förhoppning om att både Joakim Lundholm och Conny Grundström med stödet från Jarno Pikkarainen skulle kunna tanka ny energi och hitta tillbaka till den glädje, ork och motivation som krävs för att leda laget framåt. Tyvärr känner både Joakim och Conny att det efter några riktigt tunga säsonger behövs mer än så och därför har vi nu i nära dialog enats om att gå skilda vägar, säger Mattias Forsberg, vice ordförande i klubben.