Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre försök till inbrott under natten

Ett företag på norra Seglargatan blev vid 2 tiden utsatt för ett inbrottsförsök.

Gärningsmännen hade klippt upp ett hål i ett stängsel och tagit sig in till fastigheten där de försökt att bryta sig in med brytverktyg. Gärningsmännen blev troligen störda och hade försvunnit när polis och väktare kom till platsen. Ingen misstänkt finns för brottet.

Ytterligare ett företag i Västerås utsattes för ett inbrottsförsök kl 04.45, denna gång i centrum. Gärningsmannen hade krossat en ruta men hade inte tagit sig in. Ingen gärningsman fanns kvar på plats när polis anlände.

På Kungsfågelgatan i Västerås ingrep ett par väktare vid 3 tiden då de uppmärksammade två personer som slog sönder en ruta till en fastighet. Polisen kunde identifera en 47 årig man och en 37 årig kvinna som gärningsmän. De båda som var kända av polisen sedan tidigare fick lämna platsen efter förhör, misstänkta för skadegörelse.