Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre personbilar i krock på Norrleden – den vållande föraren smet från platsen

Vid klockan 16.08 på onsdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på Norrleden i Västerås.

Olyckan inträffade på Norrleden, vid korsningen med Önstavägen, där tre personbilar var inblandade i krocken. Ögonvittnen rapporterar om långa bilköer på Norrleden som en följd av olyckan.

Ett annat ögonvittne berättar att trafikolyckan inträffade när en bil hade för hög fart och körde in i ett stillastående fordon som stod i bilkö på grund av rusningstrafiken. Den bilen påkörda bilen knuffades fram och krockade sedan med framförvarande bil.

Enligt polisen smet den vållande bilisten från olycksplatsen efter att ha vållat trafikolyckan.

– Vi har sökt efter de två personer som sprang från bilen med hundpatrull. Ännu har ingen misstänkts påträffats, säger Linnéa Hultberg, LKC-befäl på Västmanlandspolisens länskommunikationscentral.

Ett ögonvittne till olyckan skriver i ett mejl till vlt.se: "det vållande fordonet körde i hög fart i vänster körfält och upptäckte allt försent att kön stod still. Föraren bromsade och svängde först åt vänster ner mot diket men svängde sen tillbaka och körde in i framförvarande bil som i sin tur knuffas in i bilen framför. Ur vållande fordon kliver förare en man och en kvinnlig passagerare ur. Föraren kommer ut med en schäfer och springer in i buskaget mot Gryta."

Inga personskador rapporteras i samband med olyckan, enligt polisen.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor. Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara.

■ ■ För mer nyheter om Västerås, klicka här

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

---------------------------------------

►Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.

---------------------------------------