Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trolla bort prylar med dold förvaring

Tycker du att det ligger prylar överallt hemma och ger ett stökigt intryck hur mycket du än städar? Med dold förvaring blir du kvitt problemet:

1. Fäst en gardinskena i taket, cirka 15–20 centimeter från väggen, och häng upp ett vackert tyg. Bakom tyget kan du sätta upp krokar och hyllor.

2. Sätt in skjutdörrar mellan två väggar. Utrymmet bakom kan du använda till förvaring utan att det syns, och det påverkar inte heller känslan av rummets storlek i någon större utsträckning.

3. Om du har möjlighet kan en lösning vara att platsbygga hyllor och skåp under trappan. Utrymmet kan exempelvis användas till återvinning eller för att förvara sådant som inte används dagligen.

Källa: Elfa

Läs även: Halloween-pyntat växthus skapar feststämning

TV: Här kommer Ellas rullande BH-buss: "Jag skulle säga att den är lite burlesk"

För Plus-kunder och prenumeranter: TV: Västeråsaren Julia har förvandlat en sliten trea till en art déco-dröm med whiskyrum