Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tronêt: ”Det känns bättre och bättre”

Han har startat de tre senaste matcherna. Nu börjar Filip Tronêt komma in i superettantempot.

– Det känns bättre och bättre, säger mittfältaren inför morgondagens match mot Falkenberg.

VSK skrällde borta mot Falkenberg i den fjärde omgången. Grönvitt vann med 4–3 på Falkenbergs IP.

Då fanns inte Filip Tronêt med i laget.

Men det gör han i morgon när VSK möter tabellfemman på hemmaplan.

Tronêt har efter sitt långa skadeuppehåll spelat tre matcher från start – och mittfältaren säger att han börjar hitta formen.

– Det var väldigt svårt med tempot i början men nu känns det bättre och bättre. Det är en enormt stor skillnad på tempot i superettan jämfört med division 1. Alla lag har bra spelare på varje position, säger Tronêt.

Tronêt hoppade in mot Qviding (2-2) när serien vände. Därefter har han lirat från start mot Åtvidaberg (0–4), Jönköping (4–2) och Ängelholm (1–3).

Så här säger han om sina insatser:

– Åtvidaberg var inte så mycket att säga om. De var riktigt bra. Mot Jönköping kom jag lite fel in i matchen som back men spelade upp mig. Det gick helt okej. Senast mot Ängelholm gjorde jag en bra match och hade det inte varit för flera konstiga domslut så hade vi kunnat tagit poäng.

Har du någon känning i knät?

– Nej, ingenting och det är jätteskönt.

Hur påverkas ni spelare av all den turbulens som är runt klubben?

– Det är tråkigt att klubben har dålig ekonomi men det är inget vi kan göra något åt. Det är bara att fortsätta kriga och försöka rädda ett nytt kontrakt. Jag tänker inte så mycket på det andra.

Ni vann mot Falkenberg på bortaplan – kan ni göra det även på hemmaplan?

– Det blir en väldigt tuff match. Falkenberg har gått framåt mycket efter att vi mötte dem i början och de fajtas om topplatserna. Fortsätter vi att spela så bra som vi har gjort på slutet så är jag säker på att vi vinner.