Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tror du folk ska tycka synd om dig?

Artikel 4 av 16
Bilbränder
Visa alla artiklar

Annons

Svar till "Ung kille på Skallberget". Tror du att du genom detta blaj ska få folk att tycka synd om dig/er?

Du kom till Sverige I tidig ålder, och fick stanna - det är inte alla som får. Du har gemenskap/ socialt nätverk - det är inte alla som har. Du har nära och kära - det är inte alla som har. Du kan ta dig ända ut till Hälla - det är inte alla som kan. Du har en familj att bli förnedrad inför- det är inte alla som har.

Du har en mamma som bryr sig om du kommer hem mitt i natten med frusna tår- det är inte alla som har. Ni har en öppen yta (fotbollsplan) där det är lagligt att vistas - det är inte alla som har. Ni har till och med mål och basketkorgar (även om de saknar nät) - det är inte alla som har. Så vad klagar du över?

Det är bara en tidsfråga innan nån av er- eller “dom andra” dör, om detta fortsätter. Ingen tycker synd om er – alla bara hatar er mer och mer.

Läs doktor Glas: En människa vill bli älskad, I brist därav respekterad. En människa vill bli respekterad- i brist därav hatad. Inte ordagrant- men alla vill ha uppmärksamhet, även om den måste bli negativ. Denna insikt nåddes I moderna världen redan vid förrförra sekelskiftet.

Fd bilägare på Skallberget

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare