Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tror du folk ska tycka synd om dig?

 
Bilbränder
Visa alla artiklar

Svar till "Ung kille på Skallberget". Tror du att du genom detta blaj ska få folk att tycka synd om dig/er?

Du kom till Sverige I tidig ålder, och fick stanna - det är inte alla som får. Du har gemenskap/ socialt nätverk - det är inte alla som har. Du har nära och kära - det är inte alla som har. Du kan ta dig ända ut till Hälla - det är inte alla som kan. Du har en familj att bli förnedrad inför- det är inte alla som har.

Du har en mamma som bryr sig om du kommer hem mitt i natten med frusna tår- det är inte alla som har. Ni har en öppen yta (fotbollsplan) där det är lagligt att vistas - det är inte alla som har. Ni har till och med mål och basketkorgar (även om de saknar nät) - det är inte alla som har. Så vad klagar du över?

Det är bara en tidsfråga innan nån av er- eller “dom andra” dör, om detta fortsätter. Ingen tycker synd om er – alla bara hatar er mer och mer.

Läs doktor Glas: En människa vill bli älskad, I brist därav respekterad. En människa vill bli respekterad- i brist därav hatad. Inte ordagrant- men alla vill ha uppmärksamhet, även om den måste bli negativ. Denna insikt nåddes I moderna världen redan vid förrförra sekelskiftet.

Fd bilägare på Skallberget

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare