Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trygg seger för VI

Det blev en betryggande seger för VI när Warta kom på besök i Bombardier Arena. 35-18 visade resultattavlan efter full tid.

VI inledde matchen mot tabellsjuan Warta ganska så trevande trots ett poängmässigt övertag. Men det visade sig att VästeråsIrsta lärt sig av den näsbränna som förra veckans möte med Kroppskultur gav.

-I dag spelade vi mer vårt eget spel och täppte till bakåt. Men vi hade ingen direkt skärpa framåt i första halvlek, säger Martin Boquist angående ett flertal missade lägen.

Men VI visade vart skåpet ska stå i andra halvlek genom Jonas ”Daggen” Daglund. Han noterades för sex mål när matchen var slutspelad.

-Det har varit lite tungt för mig de senaste matcherna men nu släppte det verkligen, säger poängmaskinen tillika matchens lirare.

I nästa möte väntar Helsingborg, ett lag som dagens insats inte räcker för enligt Martin Boquist.

-Vi måste spela klart bättre än vad vi gjorde i dag. Helsingborg är ett ganska så komplett lag så vi måste höja oss en nivå, säger han efter 35-18 segern över Warta.