Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tuff match för TB i kväll

Fiaskostart – sedan en jätteskräll mot Bollnäs. I kväll lär Tillberga behöva återupprepa den insatsen – och skruva upp nivån ännu mer.

Uppgiften: SAIK på bortaplan.

– Vi gjorde en bra match senast mot Bollnäs som varit i två raka SM-finaler. Kan vi slå dem ska vi väl kunna ha ett bra läge mot Sandviken också, säger Rydberg som hängde in säsongens första mål senast.

Men det är ändå den kanske enskilt svåraste matchen i Sverige?

– Ja, men det är ingen idé att hålla på om man inte tror att man kan vinna. Mot Bollnäs var alla mer där och beredda att lägga ned skitjobbet som krävs defensivt. Och när vi fick omställningsläget så gick alla med framåt istället för att vända hem. Spelar vi så är vi bra och då har vi chansen.

Tillberga saknar liberon Johnny Johansson som fick en boll i ögat senast.

Han ska på återbesök hos läkaren på fredag och blir borta till dess.

Troligtvis kliver nyförvärvet Mattias Wiberg ned och tar hand om Johanssons position. Men det återstår fortfarande att se då tränaren Per Fosshaug inte deltog i gårdagens träning på grund av sitt expertkommentators-jobb för TV4.Kevin Johansson