Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Turistbyrån flyttar in i nya lokaler

Västerås Tourist Center lämnar sina nuvarande lokaler intill Konserthuset.

Annons

Den 19 oktober är det dags att slå upp dörrarna i de nya loklarena på Kopparbergsvägen 10, Expectrums entré i Skrapan.

I samband med flytten kommer kontanthanteringen att tas bort. Det är av säkerhetsskäl och man kommer bara att ta emot kort och Swish.

På den nya platsen kommer Västerås Tourist Center fokusera på besökarens nyfikenhet.

– Besökaren ska kunna utforska Västerås utbud av aktiviteter och besöksmål genom nya tekniska och interaktiva lösningar. De nya ytorna öppnar upp för personligare service och ett aktivt bemötande, berättar Pernilla Törngren, chef Västerås Tourist Center.

Västerås Tourist Center som är en del av Västerås Marknad & Näringsliv AB. Bolagets. Uppdraget är att marknadsföra Västerås som besöks- och etableringsort. Även Expectrums verksamhet ingår i bolaget.

Övriga verksamhetsområden i Västerås Marknad & Näringsliv kommer också att flytta in i Expectrums lokaler.

– Samlokaliseringen på expectrum är den bästa lösningen. Nu samlar vi allt på ett ställe och effektiviserar vår verksamhet. Vi blir också mer tillgängliga, säger Eva Lilja, vd, Västerås Marknad & Näringsliv AB.