Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Häng med in på största UF-mässan hittills

I dagarna två samlas länets UF-företagare på Bombardier Arena i Västerås. Häng med in och spana bland montrarna.

Annons

Drinkar, integrationsarbete och akutväskor för smådjur... sällan har uttrycket "en salig röra" passat så bra. Häng med in på mässan i reprisen från vår livesändning!

Årets deltagarantal på den regionala mässan är rekordstort. Vi skrev i början av mars om mässan som är den största någonsin.

På tisdagen är den öppet för allmänheten kl 17–20 och på onsdagen håller man öppet kl 10–13.

Innan Bombardier Arena slog upp portarna för allmänheten hölls en stor invigning med prisutdelning bland alla deltagande företag.

Skog UF fick första pris både som Årets hållbarhetsföretag och som företaget med Årets bästa webbsida. I kategorin Årets hållbarhetsföretag går de vidare och tävlar mot andra regionvinnare i ett SM som hålls i Stockholm i maj.

Årets skola blev ABB, Årets lärare är Sophia Eliases och Årets rådgivare är Anneli Pettersson.

Time2Work vann pris som Årets samhällsentreprenör, Vegan Foods UF prisades för Årets Logo och Lär från barn UF har Årets affärsplan.

SM i Ung Företagsamhet äger rum den 8–9 maj på Stockholmsmässan i Älvsjö. Där kommer närmare 250 UF-företag från hela landet att delta.

De som vinner kategorin Årets UF-företag i SM åker sedan vidare och tävlar i det europeiska mästerskapet JA Company of theYear Competition. I år hålls den tävlingen i Belgien den 11–13 juli.