Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Romano och McArdle på plats

På onsdagen landade de. VLT var på plats i arenan för att möta upp två av VIK:s nordamerikaner.

Annons

Efter långa resor från Vancouver och New York är både Kenndal McArdle och Tony Romano trötta när de visas runt i arenan av materialaren "Mio". Men båda berättar att de gillar vad de ser.

- Det känns riktigt bra. Allt känns väldigt proffsigt och det är ju det man vill mötas av som spelare, säger Kenndal McArdle.

- Allt jag sett hittills har varit perfekt. Nu ska det bli kul att lära känna alla killarna i laget och få chansen att se sig om i stan, säger Tony Romano.

Att de är två av hittills fem nordamerikanska spelare ser de som värdefullt.

- Det blir lättare att ta sig in i allt om man är några stycken. Man är ju långt utanför sin "comfort zone" när man spelar utomlands så det känns bra, säger Romano.

- Ska jag vara helt ärlig så är det skönt, det hjälper. Självklart vill man inte komma utomlands och sedan bara spela med nordamerikaner men samtidigt tror jag att vikommer att kunna hjälpa varandra att komma in i den svenska kulturen, säger McArdle.