Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Se läsarnas alla charmiga djur!

Internet svämmar över av bedårande och tokiga klipp där djur spelar huvudrollen. Vi är många som älskar de här klippen som kan ses om och om igen. Nu söker vi efter charmiga lokala djurklipp, filmade av VLT:s läsare, i en tävling.

Kanske har du ett klipp av ett djur i en tokig eller gullig situation? Vi utmanar dig, kära läsare, visa oss!

Förutom att sprida glädje och värme i höstmörkret har du chansen att ta hem ett presentkort upp till på 500 kronor.

Så här går tävlingen till:

• Skicka din filmsnutt till oss mellan måndag 3 oktober och torsdag 6 oktober. Du mejlar den till adressen: [email protected]

Om filmen är för stor för att mejla rekomenderar vi att du använder dig av Wetransfer för att skicka den till oss.

Klippen ska inte vara långa. Skriv vilka som syns i klippet och glöm inte skriva ditt för- och efternamn, samt telefonnummer.

• Klippen lägger vi upplöpande i den här artikeln.

• En jury bestående av medarbetare vid VLT:s redaktion samt chefredaktör Daniel Nordström utser tre finalistbidrag som presenteras på vlt.se under fredagen den 7 oktober.

På VLT:s facebooksida kan du från fredag till och med söndag rösta på din favorit. Den som får flest gilla-klick tar hem ett presentkort på 500 kronor* på Erikslund shoppingcenter.

Andrapriset är ett presentkort på 300 kronor och tredjepriset ett presentkort på 100 kronor -  även dessa på Erikslund shoppingcenter*.

• Vinnaren presenteras på vlt.se och i papperstidningen onsdagen den 12 oktober.

Lycka till!

* Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Krönika: "Det finns inget bättre än underbara djurfilmer"

Skrolla ner för att se klippen! Rösta sedan här!