Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Vem vinner priset värt 220 000 kronor? Se den andra finalistens pitch här!

 
Starship 2021
Visa alla artiklar

Nu är det dags för de sju finalisterna att göra upp i Starship – en tävling för dem som driver eller vill starta ett företag. För att kamma hem vinsten till ett värde av 220 000 kronor krävs en bra idé – och att presentera den på bästa sätt. Nu har turen kommit till den andra finalisten, Lara Kassem, att pitcha sin idé för hur hon vill utveckla sitt företag Elevhjälpen.

Anmäl text- och faktafel

TV: Hör den andra finalistens pitch här – så vill Lara Kassem göra läxhjälp mer lättillgänglig och säkrare:

VLT presenterar en finalist om dagen under den kommande veckan. Därefter avslöjas vinnaren/vinnarna. Se det tidigare inslaget här:

Starship finalist 1: Productive Gaming bestående av Viktor Kilestad, Axel Eriksson, Herman Schmidt, Axel Eriksson och Ebbe Klingstam

Det här är Starship

Det var i maj som investmentbolaget Mothership Group presenterade den nya tävlingen Starship. Målet var ”att hitta nästa guldkorn som ska ut i näringslivet”.

De tävlande fick skicka in en digital ansökan och sedan valde en jury ut sju finalister. Under finalen, som spelades in den 15 juni, fick de tävlande fem minuter på sig att presentera sin idé och svara på frågor från en jury bestående av investerare och personer med erfarenhet från näringslivet.

Vinsten är värd 220 000 kronor och består av ett aktiebolag, sex månaders kontorsplats, sex månaders acceleratorprogram, 110 000 kr i marknadsföring av VLT, företagspaket av Nordea samt hjälp med försäljning och marknadsföring av Mothership.