Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maria Montazami och Jonas Hallberg lever fäbodsliv i TV7 – ny säsong för Camping queens

En tittarfavorit förra året var Camping queens, då Köpingssonen Jonas Hallberg och Let's dance-domaren Tony Irving campade sig runt landet tillsammans med olika kändisar. Måndag klockan 21.00 är programmet tillbaka.

Annons

Camping queens – Jonas Hallberg och Tony Irving.

Under säsong 2 av Camping queens kommer Hallberg & Irving att möta nya kändisar som Lill-Babs, exvästeråsaren Ebbot Lundberg, Joakim Cans – och Västerås egen Hollywood-fru Maria Montazami.

Maria Montazami har redan dragit åt sig uppmärksamhet på Facebook genom att inte riktigt har koll på varifrån äggen kommer – eller hur det går till när tuppen så att säga "kommer till"...

Se klippet från TV7 nedan:

Säsong 2 av Camping queens har premiär måndag kväll klockan 21.00 på TV7. Programmet kan även ses som play-program på TV4.se som äger TV7.

Avsnittet när Jonas Hallberg och Maria Montazami strälar samman och lever fäbodsliv i Dalarna är det tredje i ordningen och sänds måndagen den 13 mars klockan 21.00.

Läs också: Jonas Hallberg visade pojkvännen Köping

Under denna andra sommarcampingsemester besöker Jonas Hallberg och Tony Irving Hälsingland, Öland, Skåne, Dalarna, Göteborg och Västergötland. Bland gästerna hittas Maria Montazami, Samir Badran, Viktor Frisk, Lill-Babs, Rickard Söderberg, LaGayla Frazier, Glenn & Anton Hysén, Elisa Lindström, Ebbot Lundberg och Joacim Cans.

Mer om Jonas och Maria

Jonas Hallberg, är född och uppvuxen i Köping men flyttade till Stockholm redan som 15-åring, där han jobbade som au pair, på hotell, NK och Café Opera i sex år innan han flyttade till London och sedermera Hollywood, Los Angeles och blev stylist på heltid. På senare år har han gjort tv-succé som programledare för bland annat Top Model Sweden, deltagare i Let's dance och för nu aktuella Camping queens.

Maria Montazami är en svensk tv-personlighet som 2009 blev rikskänd för svenska folket genom att vara den kanske med färgstarka av alla deltagarna i TV3-serien Svenska Hollywoodfruar – ett program hon även har figurerat i under senare säsonger. Maria Montazami har även fortsatt medverka i svenska medier, i reklamfilmer, och i tv som programpresentatör och som gäst i många morgonsoffor och andra program som Let's dance, Maria möter, Maontazamis med vänner och Kändisbarnvakten.

Mer läsning

Annons