Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två spelare förlänger med Södra – lagets målkung blir kvar i två år till

När Emil Zoltek försvann fick William Klasén axla manteln som Fagersta Södras skyttekung.
Nu står det klart att 22-åringen blir kvar i klubben i ytterligare två säsonger.

Sedan ett par veckor är säsongen över för Fagersta Södra, och truppbygget inför nästa säsong är i full gång.

I veckan har klubben presenterat de två första spelarna som förlängt sitt kontrakt, med ett par glädjande nyheter för alla supportrar. Bland annat står det klart att lagets interna målkung William Klasén blir kvar, efter att ha skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med FSIK.

– Det är mycket glädjande att William valt att fortsätta spela i Fagersta Södra och vi hoppas på många nya poäng under kommande två säsonger i den blåa tröjan, skriver klubbens nye sportchef Patrik Salminen på klubbens hemsida.

LÄS MER: Nykomlingen Fagersta Södra blickar uppåt: ”Många som kan lyfta en nivå nästa säsong”

Nytt kontrakt, men på ett år, har även Sebastian Jansson skrivit på. Mittfältaren fick den gångna säsongen förstörd av skador, men spelade en viktig roll säsongen innan när Södra tog steget upp till division 3.

Sedan tidigare har Fagersta Södra även presenterat ett nyförvärv, i Ludvikas yttermittfältare Kristian Ekberg, som har skrivit på för ett år.