Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tvillingbröder lämnar Blue Hammers

Det blir inget mer spel i Sura Blue Hammers för tvillingbröderna Alexander och Christoffer Johansson, 22. Duon kom från Kramforsalliansen inför säsongen och Suraledningen hade stora förhoppningar på anfallarna. Men de trivdes aldrig och bad nyligen att få lämna klubben.

– De har inte spelat på slutet för båda två har varit sjuka. De bodde på vandrarhemmet men det funkade inte socialt. Vi ville inte tvinga dem kvar, så det är tack för kaffet för den här säsongen, säger Suras sportchef Mikael Schilström.

Har ni ersättare på gång?

– Vi jagar, säger Schilström utan att gå in på några namn.

Henrik Thelin och Nicklas Larsson har som VLT rapporterade i går gjort comeback. Ytterligare ett nygammalt namn som är aktuellt är Markus Westling, som slutade med ishockey efter förra säsongen. I kväll tränar forwarden med laget igen.

– Vi får se vad det landar i. Det hänger ihop med jobb och så har han problem med sin axel.

I hemmamatchen mot Tierp i tisdags var tanken att Sura skulle ha lånat två VIK-juniorer. Men administrativt krångel på Ishockeyförbundet gjorde att forwardarna Karl–Anton Ivarsson och Kevin Weiskog inte fick vara med.

– Strul som varken vi eller VIK kunde rå för, men oavsett det så kan vi inte lita till att få låna VIK-spelare. Det hänger ihop med deras spelschema, VIK:s J20 går före, säger Schilström.

Anders Öhlin

021-19 92 93

[email protected]