Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Ung kille på Skallberget" tänker rejält fel

 
Bilbränder
Visa alla artiklar

Tack “Ta eget ansvar” ! Jag hoppas allt gott till dig i livet! Jag hoppas också att “Ung kille på Skallberget” och andra som eventuellt tänker lika får hjälp i livet, för han tänker fel – rejält fel!

Jag får inte på något sätt ihop att han är arg för att någon tog deras inköpta nät till fotbollsmålen och att han skyller samhället för det och som hämnd eldar upp sin grannes bil, med kanske bara trafikförsäkring (det betyder att ägaren inte får en krona från försäkringsbolaget, och får själv lägga ut kanske 10 000 kr på en annan bil – lite mer än era 50 kr…).

Vidare känner han sig betydligt mer utsatt än sina jämnåriga på andra stadsdelar (som också bränner bilar – vad har de för ursäkt?) men vill tydligen inte ta något initiativ till förändring – bara skadegörelse och att förstöra för sina medmänniskor.

Polisen ska så klart inte köra ut oskyldiga på Hälla (varför skulle de ens göra det?) och kräva att de går tillbaka. Dock får man nog räkna med att svara på frågor och kanske bli visiterad om man hänger med fel kamrater. Men har man inget att dölja så spelar väl det ingen roll och till slut känner väl de flesta poliserna till att “den killen är grön”.

Nej, precis som “Ta eget ansvar” skrev, sluta med dumheterna och ta ansvar för ditt eget liv. Det har de flesta andra som har lyckats någon gång också gjort.

O.K.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare