Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ung man hittad död under oklara omständigheter – en person misstänkt

(Uppdaterad) Västmanlandspolisen larmades under lördagen till en villa på Dalavägen i Surahammar. Där påträffades en ung man död under oklara omständigheter.

Under söndagen gick polisen ut med pressmeddelandet om att en person är skäligen misstänkt för vållande till annans död.

Enligt initierade uppgifter till VLT riktas misstankarna mot en närstående till offret, en närstående som polisen ännu inte fått tag i och därför söker efter.

Men dessa uppgifter vill polisen inte kommentera:

– I det här läget har vi ingen mer information att ge, säger polisens presstalesman, Johan Thalberg.

Under lördagen berättade polisen om utredningen:

– Ja, vi utreder händelsen som om ett brott ligger bakom, bekräftar Linnea Hultberg, befäl vid polisens länskommunikationscentral, sent på lördagskvällen.

Under lördagseftermiddagen var polisens tekniker på plats och finkammade villan. När VLT:s reporter var på plats tidigare under lördagsskvällen bar polistekniker i full mundering ut kassar från villan.

Vad de kom fram till är polisen förtegen om.

Per Andersson, inspektör vid Västmanlandspolisens utredningsjour, vill inte kommentera ärendet ytterligare i nuläget:

– Det är lite oklarheter i det här och av den anledningen går vi inte ut med någonting än, säger han.

TIPSA! Vet du mer? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!