Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

United-experten toksågar Nilsson Lindelöf efter jättetabbarna: "En fara för sitt lag"

Victor Nilsson Lindelöf har fått en tung start på äventyret i Manchester United.
Nu får svensken återigen ta emot svidande kritik.
– Än så länge har Lindelöf inte gjort ett dugg som visar att han är en försvarare i Mourinhos smak, skriver Samuel Luckhurst, ansedd expert på Manchester Evening News.

Det har inte varit några roliga dagar för Victor Nilsson Lindelöf efter lördagens insats mot Huddersfield.

Svensken byttes in i den 23:e minuten i stället för skadade Phil Jones, och gjorde inom loppet av tio minuter två tveksamma ingripanden som resulterade i att hemmalaget tog en 2–0-ledning.

United lyckades aldrig hämta ikapp underläget och förlorade till slut med 1–2. Efteråt har Lindelöf kritiserats hårt, och nu stämmer krönikören Samuel Luckhurst på Manchester Evening News in i kören.

"Victor Lindelöf gjorde sig skyldig till förskräckligt försvarsspel vid båda av Huddersfields mål och det är anmärkningsvärt att han kan se så rädd ut som han gjorde på John Smith's Stadium hela fyra månader efter att han anslutit till United", skriver Luckhurst, och fortsätter:

"Lindelöf är den senaste i en lång rad av United-värvningar som har fått en förödmjukande start, och den synvinkeln kanske ger honom lite tröst".

Luckhurst jämför den svenske landslagsbacken med spelare som Nemanja Vidic och Gary Pallister, som båda hade fina karriärer i klubben trots dåliga starter.

"Men de lyckades prestera under sina första fyra månader och visa varför United värvade dem. Än så länge har Lindelöf inte gjort ett dugg som visar att han är en försvarare i Mourinhos smak, och mot Huddersfield var han en fara för sitt eget lag", skriver Luckhurst.

LÄS OCKSÅ

Efter Uniteds hållna CL-nolla – Lindelöf lovordas av pressen: "Bästa insatsen hittills"

Här gör Nilsson Lindelöf debut i Premier League – i klassikermötet

Totalsågas i brittisk media efter plattmatchen: "Nilsson Lindelöf är en tragedi"

(+) Nilsson Lindelöf hyllar lagkaptenen efter krossen: "Visar vilken klass han håller"