Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: De startar i VM-kvalet mot Italien

Ett glädjebesked och en liten skräll. Enligt uppgifter ser Albin Ekdahl och Sebastian Larsson ut att starta tillsammans centralt på mittfältet i fredagens möte med Italien.

Det ser inte ut att bli några större överraskningar när Sverige tar emot Italien i det första play off-mötet på Friends arena.

Albin Ekdahls ryggproblem har följt honom och är fortfarande ett frågetecken. Men enligt uppgifter till SportExpressen har mittfältaren gett klartecken för spel och väntas ta plats i Sveriges startelva.

Platsen bredvid honom har tidigare varit vigd åt Jakob Johansson som stått för flera solida insatser. Nu ser dock Sebastian Larsson ut att få chansen bredvid Ekdahl i stället.

Till höger på mittfältet tar Viktor Claesson plats och steget nedanför honom startar Emil Krafth som högerback då Mikael Lustig är avstängd.

SÅ STARTAR SVERIGE MOT ITALIEN

Robin Olsen-- Emil KrafthViktor Nilsson-LindelöfAndreas GranqvistLudwig Augustinsson-- Viktor ClaessonSebastian LarssonAlbin EkdahlEmil Forsberg--Marcus BergOla Toivonen