Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: HBO söker sju skådespelare till nya Game of thrones

Drömmer du om en roll i serien Game of thrones?
Enligt fansidan Watchers on the wall söker filmteamet nu bland annat en självsäker tjej, en seglare och en nordisk bonde.

Uppgifterna har inte bekräftats av tv-bolaget HBO, men enligt källor till Watchers on the Wall ska sju olika roller tillsättas inför den åttonde och sista säsongen av succéserien.

Bolaget letar efter tre skådespelare med nordiskt utseende, enligt sajten.

► En nordisk bonde i 25-35-årsåldern som arbetar på landet. Han är ärlig, rakt på sak och har en enkel smak.

► En självsäker och vacker tjej i 18-25-årsåldern. Karaktären beskrivs som sexig och skådespelaren medverkar i en scen. Personen som får rollen får spela mot ledande roller i serien.

► En vaktmästare i 18-25-årsåldern. Enligt uppgifter till sajten letar produktionen efter en karakteristisk ung skådespelare med utmärkt tajming. Det rör sig om en mindre roll som spelas mot ledande roller i serien.

Vissa mindre roller ska också tillsättas, i takt med att White walker-armén rör sig söderut, uppger Watchers on the wall.

► En seglare i 35-50-årsåldern. Han beskrivs som grov, med ett väderbitet ansikte och en stark närvaro.

Sist men inte minst söker produktionen bakom den populära serien också efter två vakter.

► Vakt nummer ett är i 20-årsåldern. Han är väldigt vältränad och klarar vilket slagsmål som helst. Det finns inga detaljer om vilken accent karaktären har, eller information om några andra kännetecken. Därför kan karaktären dyka upp lite varstans i serien, skriver Watchers on the wall.

► Vakt nummer två är i 30-årsåldern. Här letar produktionen efter en lång och muskulös skådespelare med en "militär känsla". Vakten är pålitlig, och enligt sajten bör skådespelaren som får rollen ha en ljus hudfärg. Även om det är en mindre roll i serien ska skådespelaren samarbeta med skådespelare som har ledande roller i Game of thrones.

Prodkutionen söker också efter en skådespelare som kan spela legosoldat:

► Soldaten är i 35-50-årsåldern. Han är vältränad, cool, karismatisk och auktoritär. Karaktären kommer att dyka upp i två avsnitt av Game of thrones. För att få rollen måste du klara av att rida på en häst.

De första inspelningarna med de nya rollerna sker i början av november, enligt Watchers on the wall.

Läs också:

Billiga Ikea-mattor i en av världens dyraste tv-serier